Ervaring kinderen

Hoi, wat leuk dat je op dit deel van de site van Praktijk de Tuin kijkt. Praktijk de Tuin is er speciaal voor kinderen die graag willen dat er iets veranderd waardoor ze zich weer blijer en  rustiger kunnen voelen.

Jij hebt vast aan je ouders laten merken dat er iets is waar je last van hebt. Misschien voel je je vaak verdrietig, boos of bang. Sommige kinderen praten daarover met hun ouders of bijvoorbeeld de juf of de meester.  Andere kinderen laten het vooral merken in hoe ze zich gedragen. Of natuurlijk door beide, dat kan ook.

Als je naar Praktijk de Tuin komt gaan we met elkaar aan het werk om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel komt. En dat waar jij nu last van hebt niet meer jouw geluk in de weg staat. 

Kinderen die zijn gekomen vinden dat het beter met hen gaat. Hoe het gaat en hoe ze het vonden om te komen lees je hieronder.

 

Joost (had het niet naar zijn zin op school)
'Ninet heeft me geholpen om anders te denken over school. '

Bas ( wilde graag meer zelfvertrouwen en beter voor zichzelf op kunnen komen)
‘Het helpt’.

Demi ( was heel bang van honden)
‘Ik vond het fijn om met Ninet te kletsen en spelletjes te doen, ik ben nu niet bang meer’.

Wouter (was thuis soms erg boos)
‘Ik voel me minder boos, het heeft geholpen’.

Brent (wilde graag  meer weerbaar te zijn)
‘Ik kan beter voor mijzelf opkomen sinds ik bij Ninet ben geweest. Ik vond het leuk om te gaan en voel me fijner dan ervoor’.

Marit (voelde zich heel naar als ze op school iets moest doen wat ze lastig vond)
‘Ik werd altijd zo vrolijk als ik bij jou was geweest. Ik snap mijzelf nu veel beter en ik kan er beter mee  omgaan als ik iets lastig vind.’

Demi (heeft een zieke zus)
Ik ben blij met het resultaat omdat ik niet zo snel meer huil en minder bang ben. Mijn vader en moeder begrijpen mij meer. Het is thuis anders geworden. Als er wat is dan praten we erover en eerst deden we dat minder.

Copyright © 2020. Alle rechten voorbehouden